Vasárnap reggel mosolygott rám a piacon…😄

A napraforgó, mint az őrült
röpül a pusztán egymaga,
a tébolyító napsugárban
kibomlik csenevész haja.

Bolond lotyó - fejére kapja
a sárga szoknyáját s szalad,
szerelmese volt már a kóró,
a pipacs és az iszalag,
elhagyta mind, most sír magában,
rí és a szörnyű napra néz,
a napra, úri kedvesére,
ki részeg, s izzik, mint a réz.
Aztán eszelősen, bután
rohan a gyorsvonat után.

(Kosztolányi Dezső: Napraforgó)

ALPINE BALANCE testkezelés a szépségműhelyemben

Sziasztok Lányok!
Valami új és nagyon finom kényeztetéssel készültem nektek - a Gertraud Gruber cég jól bevált és roppant hatékony készítményeivel.
Az ALPINE BALANCE testkezelés stimulálja a nyirokáramlást, megerősíti a bőr anyagcsere folyamatait, időt ad, hogy elszakadjunk a napi stressztől és kötöttségektől, továbbá megnyugtatja a vegetetív idegrendszert. Gyengéd és természetes úton ápolja a bőrt és az érzékeket. Helyreállítja a test és a bőr egyensúlyát. Feltölti energiával testünket és lelkünket, hogy felfrissülve nézzünk szembe a mindennapok kihívásaival.  

“A RÁÉRŐ IDŐ ÉLVEZETE”

Szeretettel invitállak benneteket a Terra-Kotta Egyesület - amelynek én is tagja vagyok - kerámia műhelyének “A RÁÉRŐ IDŐ ÉLVEZETE” című kiállítására. A kiállítás - ahol az én munkáim is szerepelnek - szeptember 8-áig tekinthető meg az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Kíméletes és hatékony fényvédelem

Majd csak egyszer nyár lesz végre! De ez a ki-kibujkáló tavaszi nap is meg tud tréfálni minket, ha nem vigyázunk. A Szépségműhelyemben hatékony, kíméletes és professzionális megoldást találtok mindenre.    

Szépítkezés a szerelem havában

Bár most épp kicsit szomorkás az idő, de a tavasz már a teljes pompájában ragyog. Itt az ideje hát a nyári napsütés előtti mélytisztító kezeléseknek, amelyek most az eddig megszokottnál is hatékonyabbak - az új Gruber termékeknek hála.  

A teljes Gruber paletta a Szépségműhelyben

Sziasztok Lányok!
Kiteljesedett a Gruber paletta a Szépségműhelyemben. Finom új anyagokkal és kezelésekkel várlak benneteket. A látványos hatásuk eddig mindenkit meggyőzött.
Gyertek, próbáljátok ki ti is! 😄  

Április

“Április, ó, Április,
Minden csínyre friss!...”
(Tóth Árpád)  

JÖN! JÖN! JÖN!

Áprilistól a teljes Gruber termék-paletta, új kezelésekkel, a megszokott magas minőségben. Emellett továbbra is élvezhetitek a már jól ismert Dr Pál készítmények áldásos hatását.