A PANDHY'S Szőrtelenítő Cukorpaszta Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata.

 

A hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataim alapján ez a fajta szőrtelenítési módszer különösen alkalmas a legérzékenyebb intim testtájakon a hosszan tartó, tökéletes és egyben kíméletes simaság elérésére.

 

A szőrtelenítő cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet. A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

 

A cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, illetve gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés fájdalommentes, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.

 

A szőrtelenítő cukorpaszta a szőrt a növekedési iránnyal egyezően távolítja el. Ennek a gyengédségnek köszönhetően a cukorpaszta többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt.

 

  Minden jog fenntartva Copyright © 2007-2016 Rita szépségműhelye