Bőrápolás

Évezredek tapasztalata a szépség jegyében – Dr. PÁL
Kozmetikámban a kezeléseknél a Kárpát-medencében honos gyógynövényeket használom. A készítmények hozzáadott szín- és illatanyagot nem tartalmaznak. A gyógynövényampullák – amelyek vizes alapú koncentrátumok – a legmodernebb biokozmetikai eljárásokkal készülnek. Sem tartósítószert, sem az emberi szervezet számára idegen vivőanyagot nem tartalmaznak, így 100 %-osan hasznosulnak. A gyógynövények önmagukban és egymással kombinálva végtelen variációt biztosítanak számomra a legkülönbözőbb bőrtípusok kezeléséhez. A szépségápolás részeként az alapanyagokból igény szerint, személyre szabottan összeállított otthoni készítmények tovább fokozzák a munkálkodásom eredményét.

A következő növények kerülnek felhasználásra a kezeléseknél:
uborka paradicsom csalánlevél fokhagyma orvosi kamilla cickafark calendula kakukkfű feketenadály gyökér citromfű menta zsurló zsálya bodza levendula hársfavirág hibiszkusz alma eper málna sárgabarack szilva búzacsíra szójacsíra rozmaring fahéj petrezselyem párlófű szőlő mák édesmandula rózsa

„Mert a szép bőr nem véletlen!” – Gertraud Gruber kezelések
60 év tapasztalata, visszafogottság és elegancia, a gyógynövények feltétlen tisztelete és a német precizitás egyesül Gertraud Gruber csodás szépítőszereiben. A most 95 éves alapító hölgy cégének legjobb reklámja. Ő hozta létre 1955-ben Euróba első női szépségfarmját, amellyel nagyban megelőzte korát. Lényegében ő volt a wellness szülőanyja.
Hosszú keresgélés után azért választottam az eddigi kezeléseim mellé, mert ugyanazt a személyre szabott, kreatív kozmetikát képviseli, amiben hiszek és ami mellett elköteleződtem. A kezelések végtelenül pihentetőek, melyeknek rendkívül látványos az eredménye! Gyertek el és próbáljátok ki! Mert – mint ahogy a cég a számomra nagyon szimpatikus mottójában hangsúlyozza – „a szép bőr nem véletlen”!

Minden összetevő (pl.:alpesi rózsa őssejt kivonat hyaluronsav gránátalmamag olaj növényi peptidek növényi ösztrogének alga növényi olajok igazgyöngypúder stb…) természetes és bőrrokon.
Ízelítő a választékból:
Authentique kezelés HydroWellness plus revitalizáló kezelés Bio-release relaxáló fejmasszázs Alpine Balance testkezelés Phytokezelés Szemkezelés Tibeti hátmasszázs Ajurvédikus kéz- és lábmasszázs Symphhonie prémium kezelés

Föld és Víz a SZÉPSÉG szolgálatában
Földünk kincsei több ezer éve a Szépség szolgálatában állnak.
Ezért is használom kozmetikámban – a Kárpát-medencében termett gyógynövények mellett – hazánk különleges gyógyvizeit, valamint a nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag iszapokat, agyagokat és kovaföldet.
Ezen anyagok – természetes intelligenciájuk révén – ott fejtik ki hatásukat, ahol szükséges.

A Szépségműhelyemben használt ásványi lámpa tulajdonságai:
aktiválja a testünkben lévő vízmolekulákat megnöveli testünk oxigén szintjét felmelegíti a testet, kiüríti a zsírt, a vegyszereket és a mérgeket a vérünkből, és ezáltal gyorsítja a vérkeringést